Asmens duomenų kategorijos

Mes tvarkome šių kategorijų Jūsų asmens duomenis:

  • kontaktiniai duomenys – elektroninis paštas, telefono numeris, adresas ir kt.
  • skaitmeniniai duomenys – slapukai, IP adresas, naudojimasis interneto svetainėmis ir socialiniais tinklais bei kiti internete viešai prieinami duomenys.

Kaip mes gauname Jūsų duomenis

Informaciją apie Jus gauname iš šių šaltinių:

  • iš jūsų registracijos paieškos, užpildytos mūsų internetinėje svetainėje;
  • bendraujant su Jumis telefonu, elektroniniu paštu;
  • iš užklausų, atėjusių skirtingais išoriniais kanalais.

Jūsų asmeninių duomenų naudojimas

Asmeniniai duomenys, pateikti šioje interneto svetainėje, bus naudojami tikslams, nurodytiems šioje privatumo politikoje arba aktualiose šios interneto svetainės dalyse. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:

  • Interneto svetainei administruoti;
  • Jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikydami šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
  • Susisiekti su Jumis dėl aktualių pasiūlymų pateikimo;
  • Turint Jūsų sutikimą siųsti naujienlaiškius Jūsų nurodytu el. paštu apie aktualias rinkodaros ir MILETOS AUDINIAI naujienas.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami jokioms trečiosioms šalims nesusijusioms su mūsų teikiamų paslaugų kokybės ir veiklos užtikrinimu. Informaciją apie Jus galime atskleisti:

  • mūsų darbuotojams, tarpininkams ar tiekėjams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje;
  • Tai turime padaryti pagal įstatymą;
  • Siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus UAB DEIDOMA

Slapukai 

Slapukai – tai nedidelės tekstinės rinkmenos, įkeliamos į Jūsų kompiuterį, kad būtų surinkta standartinė interneto žurnalo informacija bei informacija apie lankytojų elgesį. Ši informacija naudojama, pavyzdžiui, stebėti lankytojų veiklą interneto svetainėje bei rengti statistines ataskaitas apie aktyvumą svetainėje. Jūs galite nustatyti, kad Jūsų naršyklė blokuotų slapukus. Tačiau kai kurie slapukai yra būtini, kad prisijungimo metu svetainės naudotojas galėtų naudotis mūsų teikiama informacija ar kitomis paslaugomis. 

Slapuko pavadinimas

Duomenų tvarkymo tikslas/paskirtis

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

cookielawinfo 

Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. 

Įėjimo į puslapį metu 

iki interneto svetainės lango uždarymo 

catAccCookies 

Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtą slapukų įspėjimą išsaugoti. 

Įėjimo į puslapį metu 

60 dienų

„Google Tag Manager“ ir „Google Analytics“ slapukai: 

-ga 

Analitinis Google Analytics slapukas, sekantis vartotojo veiksmus svetainėje. Gauti duomenys naudojami svetainės veikimui gerinti. 

Klientui apsilankius internetinėje svetainėje

2 metai

-gat 

Analitinis Google Analytics programos slapukas, renka ir saugo informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje. 

Pirmo apsilankymo metu

1 minutė

-gid

Analitinis Google Analytics slapukas, renkantis statistinę informaciją apie naudotoją (slapukas nerenka jokių asmens duomenų, o suteikia kiekvienam vartotojui iD pagal savo apskaitą). Gauti duomenys naudojami svetainės veikimui gerinti. 

Klientui apsilankius internetinėje svetainėje

24 val.

-NID 

Slapukas naudojamas įmonės Google rodyti personalizuotą reklama Google įmonės svetainės priklausomai nuo prieš tai atliktos paieškos. 

Klientui apsilankius internetinėje svetainėje

6 mėn.

-FR

Facebook slapukas, renkantis informaciją apie neprisijungusius vartotojus

Įėjimo į puslapį metu

3 mėn.

Kaip kontroliuoti slapukus?

Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija pateikiama adresu aboutcookies.org arba allaboutcookies.org. Galite ištrinti visus Jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi Jūsų įrenginyje.

Tačiau informuojame, kad tokiu atveju Jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti. 

Jūsų teisės

Jūs turite teisę pateikti prašymą dėl Jūsų duomenų tvarkymo: www.miletosaudiniai.lt

Su mumis galite susisiekti: el. paštu: miletab@gmail.com arba telefonu: +370 699 33 973

Jūsų prašymai išnagrinėjami per vieną mėnesį;

Jūs turite teisę apriboti Jūsų duomenų tvarkymą. Tai reiškia, kad mes saugosime Jūsų duomenis, bet jų nenaudosime. Jūs taip pat turite teisę kreiptis, kad būtų ištrinti Jūsų asmens duomenys, bet tik vienu iš šių, teisės aktais numatytu atveju:

1) Jūsų duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; o Jūs atšaukėte savo sutikimą, jei Jūsų duomenys tvarkomi su Jūsų sutikimu ir nėra jokio kito teisinio pagrindo tvarkyti duomenis;

2) Jūs prieštaraujate duomenų tvarkymui, pagrįstam mūsų teisėtu interesu. Mes apribosime duomenų tvarkymą, kol Jūsų interesai bus patvirtinti; Jei būtų nustatyta Jūsų teisių viršenybė, Jūsų prašymu ištrinsime Jūsų duomenis;

3) asmens duomenys turi būti ištrinti, kad būtų laikomasi teisės aktais nustatytų reikalavimų; o Kai duomenų tvarkymas yra neteisėtas, galite kreiptis, kad tvarkymas būtų apribotas arba duomenys būtų ištrinti. Nesant pagrindo, mes neištrinsime ir neapribosime Jūsų duomenų tvarkymo.

Jūs turite teisę nesutikti su sprendimu, pagrįstu vien automatiniu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą.

Jūs turite teisę susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei manote, kad pažeidėme duomenų apsaugos įstatyme nustatytas Jūsų teises.

Asmens duomenų saugojimo terminas

Mes turime teisę ir teisės aktais nustatyta pareigą kaupti visus Jūsų mums pateiktus duomenis. Mes kaupiame Jūsų informaciją ir saugome ją ne ilgiau nei 2 metus,  po to kai Jūs neatliekate jokių aktyvių veiksmų sistemoje. Kaip duomenis saugome kitu konkrečiu tikslu, duomenų saugojimo laikotarpis nurodomas  prie konkretaus tikslo skyriuje kaip mes naudojame Jūsų duomenis. 

Asmens duomenų atskleidimas

Mes atskleidžiame Jūsų duomenis tik tiek, kiek yra būtina ir tokia forma, kokia yra reikalinga norint pasiekti tikslus, įvardintus šioje Privatumo politikoje. Duomenys atskleidžiami tik tiems partneriams, su kuriais esame pasirašę sutartis, apsaugančias Jūsų teises, susijusias su Jūsų duomenų apsauga. Kai kuriais mes turime teisę, pareigą atskleisti Jūsų duomenis valdžios institucijoms ( pvz :. tyrimo įstaigoms, mokesčių administratoriams, Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, Lietuvos bankui), tačiau tik laikantis nurodytų įsipareigojimų. 

Duomenų valdytojo tapatybė ir kontaktiniai duomenys

Su mumis galite susisiekti:

miletab@gmail.com arba telefonu: +370 699 33 973

Paskambinkite į mūsų parduotuvę

+33-976-8754

Mūsų parduotuvės darbo laikas:

Darbo dienomis:

Šeštadienis:

Sekmadienis:

nuo 8:00 iki 21:00

nuo 9:00 iki 20:00

nuo 10:00 iki 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: