Vilnos priežiūra

Vilnos priežiūra

Siekdami, kad turėtumėte kuo geresnę patirtį su vilna, norime pasidalinti keletu patarimų, kurie leis tinkamai prižiūrėti drabužius ne tik jų dėvėjimo ar valymo metu, bet ir laikant juos spintoje ilgesnį laiką. Tik teisinga vilnonių drabužių priežiūra padės juos išlaikyti puikios išvaizdos ne vienerius metus!

Plovimas

Nedideles dėmes plaukite su šaltu vandeniu, o tada nusausinkite švariu rankšluosčiu arba kita medžiaga. Visuomet skalbkite pasirinkdami vilnos plovimo funkciją, kuri naudos žemesnę vandens temperatūrą.

Norėdami pašalinti vandens perteklių po skalbimo, švelniai susukite drabužį į rankšluostį.

Kartą per sezoną nepamirškite drabužio nunešti valymui, kad užtikrintumėte dar ilgesnį savo vilnonių drabužių gyvavimą.

Džiovinimas ir lyginimas

Džiovinkite ant lygaus paviršiaus, atokiau nuo tiesioginio karščio ar saulės spindulių. Niekuomet džiovinimui nenaudokite radiatoriaus ar elektrinės džiovyklės. 

Norėdami išlyginti susilamdžiusį drabužį, pakabinkite jį šiltame ir garų pilname vonios kambaryje. Taip pat galite naudoti šiltą lygintuvą, pasirinkę vilnos arba garų nustatymus. 

   

Vėdinimas

Norėdami pašalinti maisto ar kitus kvapus, valandai padėkite vilnonius drabužius ant lovos ar rankšluosčio.

Prieš vėl dėvėdami, vilnonius drabužius palaikykite 24 valandas. Tai suteikia natūraliam vilnos pluošto elastingumui ir spyruokliškumui laiko atsigauti ir grįžti į pradinę formą.

Laikymas ir kelionės

Kadangi maisto dėmės ir prakaitas pritraukia kandis, prieš supakuodami vilnonius rūbus į sandarius maišelius ar konteinerius, įsitikinkite, kad jie yra švarus. 

Keliaudami vilnonius drabužius laisvai suvyniokite arba sulankstykite, tarp klosčių patiesdami servetėles, kad padėtumėte audiniui išlaikyti formą ir išvengtumėte raukšlių.

Dabar, kai jau žinote visas svarbiausias vilnos priežiūros taisykles, galėsite be jaudulio plauti, džiovinti ir lyginti savo drabužius, kas leis mėgautis puikiomis vilnos savybėmis ir kokybe! Juk vilna – išskirtinė medžiaga, į kurią tikrai verta investuoti ir dėvėti, kai tik oras atvėsta ir norisi jaukiai įsisupti į švelnius ir šiltus drabužius.

Vilnos priežiūra

Mileta Butikė

data Geg 15, 2022

Konsultuojame Jums patogiu būdu, pasikalbėkime!

+370 656 24053

parduotuve@miletosaudiniai.lt

Mūsų parduotuvės darbo laikas:

Darbo dienomis:

Šeštadienis:

Sekmadienis:

nuo 8:00 iki 21:00

nuo 9:00 iki 20:00

nuo 10:00 iki 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: