Odos priežiūra

Odos priežiūra

Kadangi odiniai drabužiai yra pakankamai atsparūs vandeniui, skysčiai į juos įsigeria ne taip greitai kaip į kitas medžiagas. Taip pat odą lengva nuvalyti su drėgnu skudurėliu, ji greitai išdžiūsta kambario temperatūroje. Žinoma, kaip ir su kiekvienu drabužiu, norint, kad jis gyvuotų ilgai, reikėtų nepamiršti tinkamai juo pasirūpinti.

   

Valymas, laikymas ir priežiūra

Odinius drabužius pakabinkite ant medinių ar plastikinių pakabų su paminkštinimais – išsaugosite drabužio formą. 

Nelaikykite odinių drabužių drėgnose vietose – tai pakenks odos išvaizdai, ant jos atsiras dėmių ir netgi pelėsių. 

Jeigu laikysite drabužius maišuose, pasirinkite ne plastikinį, o medžiaginį maišą (vietoje jo tiks ir pagalvės užvalkalas), kad oda galėtų kvėpuoti ir neišdžiūtų.

Jeigu oda sušlapo, leiskite jai išdžiūti kambario temperatūroje. Nedžiovinkite saulėje arba ant radiatoriaus, kad drabužiai neprarastų savo spalvos ir nesusitrauktų. 

Valykite odinius drabužius su drėgnu skudurėliu naudodami švelnų šampūną ar muilą (puikiai tiks priemonės, skirtos vaikams). 

Odinius drabužius plaukite rankomis, pamirkę juos šiltame vandenyje. Išplovę švelniai išgręžkite ir nudžiovinkite metalines detales, kad šios nepradėtų rūdyti.

Naudokite kokybiškus odai skirtus kondicionierius, kurie padės išlaikyti gerą šios medžiagos būklę. Šiuo kondicionieriumi padenkite odą keletą kartų per metus.

Odos priežiūra

Mileta Butikė

data Geg 15, 2022

Konsultuojame Jums patogiu būdu, pasikalbėkime!

+370 656 24053

parduotuve@miletosaudiniai.lt

Mūsų parduotuvės darbo laikas:

Darbo dienomis:

Šeštadienis:

Sekmadienis:

nuo 8:00 iki 21:00

nuo 9:00 iki 20:00

nuo 10:00 iki 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: