2022 m. rudens trendai – ką vilkėti laisvalaikiu ir į biurą?

2022 m. rudens trendai – ką vilkėti laisvalaikiu ir į biurą?

Renkantis garderobą rudens – žiemos sezonui verta peržvelgti ir šių metų topuose karaliaujančias mados tendencijas. Stiliaus, medžiagų ir raštų įvairovė didelė, todėl kiekvienas gali rasti tai, kas atitinka asmeninį stilių, o kartu ir pasisemti įkvėpimo naujiems deriniams. Nuo profesionalių ofiso drabužių iki ekstravagantiškų eksperimentų – taip skamba šio sezono įvaizdžių apibūdinimas, todėl galima atrasti ne tik tai, kuo papildysite savo garderobą keliaudami į biurą, bet ir kaip patogiai bei stilingai apsirengti leidžiant laisvalaikį.

KOMFORTIŠKAM IR STILINGAM LAISVALAIKIUI

miletos-audiniai-patarimai-kaip-atrodyti-gerai-rudeni miletos-audiniai-stiliaus-patarimai-rudeniui miletos-audiniai-rudens-trendai miletos-audiniai-rudens-mados-trendai

PLIUŠO DRABUŽIAI

Ši itin minkšta ir švelni medžiaga tinka ne tik žaislams, bet ir jaukiems džemperiams, taip pat yra populiari vaikų madoje. Pūkuotas audinys yra tamprus ir malonus prisilietimams, todėl tai tobulas variantas ramiam laisvalaikiui namuose bei gali būti žaisminga aprangos detalė pasivaikščiojimui lauke.

LAISVI DŽINSAI

Aptemptų ir prigludusių džinsų erai besibaigiant, gatvėse vis dažniau galima pamatyti laisvesnius, tiesaus kirpimo džinsus dėvinčius žmones. Šis drabužis leidžia jaustis patogiai, nevaržo judesių bei gali turėti ne vieną siluetą, kas leidžia atrasti būtent Jums tinkamiausią variantą. Šios kelnės yra neįpareigojančios ir lengvai derinamos, todėl jas galima apsirengti ne tik su medvilniniais marškinėliais, bet ir sukurti šventišką ar netgi profesionalų įvaizdį su švarkais, spalvingomis raštuotomis palaidinėmis bei aukštakulniais.

ODINIAI ŠVARKAI

Įvairaus kirpimo odiniai švarkai yra laikui nepavaldus drabužis. Jau ne vienerius metus tarp madingiausių aprangos detalių išliekantys švarkai yra populiarūs ir šiemet. Nuo trumpų ir prigludusių iki ilgų ar laisvos formos – platus pasirinkimas tikrai nenuvilia, o į kokybišką, Jums labiausiai patinkantį švarką investuoti verta, nes odiniai drabužiai jau tampa klasika.

VILNONIAI IR MEGZTI GAMINIAI

Šaltajam sezonui įsibėgėjus kiekvieno spintoje atsiranda šiltų megztinių. Priklausomai nuo asmeninio stiliaus, kiekvienas renkasi savo estetinį pojūtį labiausiai atitinkančius gaminius, tačiau verta nepraleisti progos paįvairinti garderobą ne tik neutraliomis, rudeniškomis spalvomis, bet ir ryškiais atspalviais bei išskirtiniais raštais. Malonios tekstūros vilnonis megztinis, liemenė ar suknelė leis pasipuošti, sulaukti komplimentų ir jaustis jaukiai bei komfortiškai.

LANGUOTI SIJONAI

Mokyklines uniformas primenantis audinys atrodys stilingai derinamas su kitais minėtais elementais – odiniais švarkais ar laisvos formos megztiniais. Languoti sijonai gali tapti itin madingu ir drąsių pasirinkimu dėvint juos su kailiu, ryškiais aksesuarais, šilku bei kitomis detalėmis, kurios suteiks įvaizdžiui modernumo.

SKONINGIEMS BIURO ĮVAIZDŽIAMS

miletos-audiniai-patarimai-ka-deveti-rudeni miletos-audiniai-patarimai-ka-deveti-rudeni-i-ofisa miletos-audiniai-rudens-mados-trendai miletos-audiniai-patarimai-kaip-atrodyti-stilingai-rudeni

ŠVARKAI

Profesionaliai biuro aprangai pirmiausia verta rinktis švarkus, nes būtent jie gali transformuoti bet kokį įvaizdį. Kad ir kaip paprastai apsirengtumėte – vienspalvę juodą aprangą arba palaidinę ir džinsus – užsidėję švarką akimirksniu sukursite darbo aplinkai tinkamą derinį, kuris leis atrodyti rimčiau bei padės labiau pasitikėti savimi.

Dideliame švarkų siluetų ir raštų pasirinkime lengva pasiklysti, todėl geriausia įsigyti arba pasisiūti klasikinio kirpimo švarką, kuris neplatintų pečių, atrodytų dailiai ties liemeniu bei būtų patogaus ilgio. Norėdami visada atrodyti madingai, galite rinktis klasikinius juodos spalvos švarkus bei žąsų kojelių rašto audinius.

TRIJŲ DALIŲ KOSTIUMAI

Klasikinis derinys su švarku, kelnėmis arba sijonu ir liemene visuomet stilingas pasirinkimas, tačiau 2022 metais trijų dalių kostiumai tampa įvairesni. Šiemet atsiranda daugiau vietos interpretacijai, todėl viena iš trijų dalių gali būti tos pačios spalvos marškiniai, palaidinė, megztinis arba netgi kepurė. Tobulai suderinta vienspalvė arba to paties rašto medžiaga yra tai, kas susieja visas aprangos dalis, todėl galima į trijų dalių kostiumą pažiūrėti kūrybiškai.

Kuriuos iš šių mados trendų savo spintoje jau turite Jūs, o kuriuos norite išbandyti? Įdomūs deriniai ir išradingi sprendimai yra tai, kas padeda sukurti savitą stilių, todėl verta rinktis ne tik tai, ką dėvite visuomet, bet ir išbandyti kitokius siluetus bei atspalvius.

2022 m. rudens trendai – ką vilkėti laisvalaikiu ir į biurą?

Mileta Butikė

data Spa 27, 2022

Konsultuojame Jums patogiu būdu, pasikalbėkime!

+370 656 24053

parduotuve@miletosaudiniai.lt

Mūsų parduotuvės darbo laikas:

Darbo dienomis:

Šeštadienis:

Sekmadienis:

nuo 8:00 iki 21:00

nuo 9:00 iki 20:00

nuo 10:00 iki 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: